Att vara Coworker

Att jobba som Coworker


Vi kallar alla våra konsulter & medarbetare Coworker. Det bästa med att vara Coworker hos oss är att vi tar uppdrag precis som vilka konsulter som helst, men vi genomför samtidigt våra egna jobb i våra egna företag. Vi driver transportfirma, byggbolag, husförsäljningsföretag, service och vadagsomsorg, mark & trädgård, restaurang och odlingar, internetservice, reklambyrå och mycket mycket mer. Vi är vad man kalla ett socialt arbetsintegrerande företag. Det innebär kort och gott att vi har två mål med vår verksamhet: Tjäna pengar och återinvestera stora delar av vinsten i nya jobb och företag. I dessa företag är vi konsulter också, vi är spelbara för kul uppdrag.

Fördelar att vara Coworker

Omväxling i arbetet samtidigt som anställningen är trygg. Vi har riktigt justa egna företag och sedan kan du komma in på företag som är både små, stora välkända eller små innovativa bolags som man inte ens visste fanns.

 

Att börja som Coworker är riktigt kul och säkert, samtidigt. Vi utgår från att alla individer kan fungera utifrån sin fulla potential. Gäller att hitta den och det har vi massa verktyg för,inte minst grymma coacher och handledare. Med den utgångspunkten kan man påbörja sin anställning med vetskap om att man får en bra arbetsplatsintroduktion och du får möljighet att utvecklas utifrån din förmåga, samtidigt som du kommer in i ett gott gäng, får nätverk och stärker ditt CV.

 

Vi är med i Frevia (tidigare KFO) och har kollektivatal för kooperativa företag. När du arbetar hos oss, du har fast lön, försäkringar och förmåner. Du är vår viktigaste resurs, du är vår viktigaste referens. Mår du bra, gör ett bra jobb, så uppskattar våra kunder det och vi får fortsatta uppdrag och glada kunder.

Förmåner som Coworker

Som Coworker du får ständig kompetensutveckling av flera av Sveriges bästa coacher. Du får vad man kallar friskvårdspeng, som vi döpt om till hälsoutvecklingspeng och det vi satsar på gemensamma inspirationsföreläsningar på nätet i kombination med lokala upplevelser och möten. Ja du hörde rätt. Vi måste träffas, under ansvar så klart.

Personlig utveckling som Coworker


Som coworker du får varje månad träffa din Hipp Coach, för planering och strukturering av din resa mot dina mål! Ja, du hörde rätt! Vi sätter dig i fokus. Vi tror nämligen att om man har en vilja och hittar rätt, då är det där med prestation ingenting. Hos oss arbetar de bästa coacherna (ljuger inte) och alla våra konsulter ingår i vad vi kallar HIPP Coworking network. Ett arbets- och affärsnätverk. Varje vecka träffas vi på webben (snart i verkligheten) och vi får en inspirationsföreläsning. Vi får affärsnätverkande. Vi får arbetsgivarnätverkande. Och vi får möjligheter att utvecklas. Vi får också regelbundet träffar med en studie- och yrkesvägledare. Vi hittar på kul aktiviteter på våra HIPP Workcenter och vi gör mer än gärna friskvårdsaktiviteter tillsammans.