Ditt självklara val


 till  jobb och utbildning

Arbetsgivare & service

Arbetsgivare & service

Vi levererar arbetsgivare & service med resultat. Vårt mål är hållbara anställningar eller nya företag, snabbt, efter varje individs potential. Vi mäter effekten av våra insatser varje kvartal och ger feedback till såväl våra deltagare som våra uppdragsgivare, Kunskapen ger våra kunder - individ, organisation, samhälle – garanterad och optimerad effekt på varje investerad krona i människan som resurs.

Söker du ett arbete? Vill du bemanna eller rekrytera? Kontakta oss idag!

Bemanning

Bemanning är en smart och effektiv lösning. Du hyr in den kompetens du behöver när du behöver den, helt efter dina behov. Du frigör kraft i organisationen. Dyrt? Nej. När du låter oss bemanna, så ingår allt och du slipper ta alla oförutsedda utgifter. Därtill kan du alltid hitta dina medarbetare oss, utan dyr rekrytering och arbetsintroduktion.

Rekrytering

Medarbetarna är företagets viktigaste resurs. När det är dags att rekrytera gäller det att välja

rätt. Kompetens och egenskaper i en perfekt mix för att passa in i kulturen och bidra till företagets resultat. Vi har verktyg som hjälper oss att matcha rätt.Arbetsmiljö & Hälsa

Vi hjälper också arbetsgivare med hälsofrämjande ledarskap, arbetsmiljö & hälsoinspiration vilket är det bästa sättet att ta ner kostnader för kompetensförsörjning

Stöd & Matchning

Som arbetsgivare är det bra att veta att vi via ETU kan erbjuda Stöd och matchning, som är en gratis tjänst för den som är inskriven hos Arbetsförmedlingen. Det är en fantastiskt bra start för att snabbt komma i arbete hos oss eller hos er arbetsgivare i vårt affärsnätverk. Om du har medarbetare som blir arbetslös, eller har sådana du vill rekrytera, be dem välja ETU som leverantör för Stöd och Matchning i kombination med HIPP Work! Även om du är på annan ort, du kan gå hos oss, medan pandemin tillåter.

Göteborg KA-10067706 & Borås KA – 10067706.

Lärande i Arbete

Hipp Works vägledare och coacher erbjuder coachning, matchning, handledning, arbetsprövning, arbetsträning, omställning, karriärvägledning samt vårt ”starta eget” program, för er som vill starta eget eller vill bli intraprenörer på era arbetsplatser. Hos våra egna Coworkingföretag, erbjuder vi ”lärande i arbete”-program som ger snabb arbetsplatsintroduktion hos våra företag, Att vara hos våra Coworking företag, gör dig också stark och attraktiv både som konsult hos oss, men också för arbetsgivare som vill rekrytera eller som hjälpa en redan anställd medarbetare eller ledare att komma tillbaka eller utvecklas.